the mysore unit

 A green wall of Jasmine greets our  artisans  at the entrance, providing fragrance and protection from mosquitos.

A green wall of Jasmine greets our artisans at the entrance, providing fragrance and protection from mosquitos.

 A patchwork of the colourful wraps we have created over the years adorn the ceiling.

A patchwork of the colourful wraps we have created over the years adorn the ceiling.

 Regional handmade mosaic-style  Athangudi  tiles were used to decorate the floor.

Regional handmade mosaic-style Athangudi tiles were used to decorate the floor.

 The space is divided into sections by upcycled doors and window frames.

The space is divided into sections by upcycled doors and window frames.

 Designed to create an ambience of well-being.

Designed to create an ambience of well-being.

thick dotted line1a.png

In 2018, our artisans moved into a new work space in Mysore, Southern India. It was built with our re-cycle, re-use, re-invent philosophy in mind, and designed to create an ambience of well-being.

The unit is decorated with local and upcycled materials throughout. A green wall of Jasmine greets our artisans at the entrance, providing fragrance and protection from mosquitos. A patchwork of the colourful wraps we have created over the years adorn our ceiling, and the space is divided into sections by upcycled doors and window frames. Local craftsmen were employed to carry out the work and regional handmade mosaic-style Athangudi tiles were used to decorate the floor.

Our artisans can now look forward to coming to work in the very special unit we have created.

thick dotted line1a.png